Najnovšie recenzie zo sekcie Klasické telefóny
Geemarc PhotoPhone 100
Forsenior
Pridané: 10. novembra 2015
(naposledy upravené 10. novembra 2015)
Zakúpený v www.forsenior.sk
- Dobrá cena
- dodacia doba (14 dní)
Kvalitný produkt
Som spokojná, že som nakúpila cez internet v Gigastore
- zobrazenie volajuceho
- ak chcete telefon s displejom tak skor by som odporucal kupil bezdrotovy
- Funkcie
Dobrý pomer cena/výkon
Vytipoval som si podla technických parametrov na internete.
kvalitný produkt.
- dizajn
- dobrý popis na používanie
- nemám
som veľmi spokojný so všetkými funciami
- Jednoduche zapojenie - do par minut, velmi hlasne zvonenie - vhodne najma pre starsich ludi
- pekný dizajn, v celku lacný
- nemá slovenčinu
V pohode telefón
- vydareny retro vzhlad
- "novodobe" zvonenie, ktore k retro designu nepasuje
v SK ponuke je dost problem zohnat retro nedreveny telefon, tento je asi jediny ozaj vydareny kusok, co sa u nas da zohnat...
to "novodobe" zvonenie k nemu sice nepasuje, ale nie je az take "zle" ako na bezsnurovych, rychlo som si zvykla, ak si odmyslim, ze telefon je v retro designe, je celkom prijemne...
- kvalitný telefón
- pekný dizajn
Páčil sa mi dizajn, preto som si ho zakúpila. Odporúčam aj ostatným, nebudete sklamaní.
- manual SK
celkom fajn
- Možnosť vloženia veľkého počtu adresátov do pamäti.
- Podobný telefón tej istej značky som užíval približne 10 rokov, ale už prestávali fungovať tlačidlá.
- Trochu dlhšie vyhľadávanie adresáta v pamäti telefónu (predošlý telefón mal pre každého adresáta zakódované poradové číslo) a pri zobrazení mena volajúceho (z tých, ktorí sú v pamäti telefónu) sa meno po chvíli stratí a objaví sa číslo jeho telefónu.
Prvé dva body sú v predošlých odpovediach. S prístrojom som spokojný, zvykám si na nový spôsob jeho obsluhy.
splňa to, čo som očakávala
dizajn, kvalita, cena
Telefón splňuje tech. špecifikáciu.
Jednoduchá manipulácia, CLIP, pamäť.
- Vybrali sme ho pre staršiu babku, lebo starý sa jej pokazil.
- Tento bol pre ňu zrozumiteľný.
nenáročný zároveň zrozumiteľný
potrebovala som
- pôsobí lacno
- nekvalitná potlač - 1/2 nápisu "SET" chýbala už pri zakúpení
Kvalita primeraná cene.
- cenovo vyhodny, skladny
- chyba je , ze aj ked je popis, ze sa da namontovat na stenu, technicky nie je mozne, chyba na zakladni uchytne usko, vypadava zo zvislej polohy sluchadlo
dobre, ale jedine vodorovna poloha na umiestnenie telefonu
- veľkosť tlačítok,
- príjemný design,
- možnosť konferenčného hovoru,
- hlasitý odposluch,
- funkcia "FLASH",
- zložitejšie menu,
- iba jeden vyzváňací tón,
- máme ich v kancelárii 3ks a ak zavonia naraz dva je problém identifikovať komu zrovna zvoní,
- batériové napájanie displeja,
- nečitateľný displej vo vodorovnej polohe,
adekvátna cena k ponúkaným funciám, ako veľmi jednoduchý telefón pre nenáročných,
dôležitým faktorom prečo sme kúpili tieto telefóny bola funkcia FLASH, na prepojovanie medzi klapkami,
z ponúkaných aparátov na našom trhu v obdobnej cene sme nenašli(podobný aparát bol o 50% dražší),
vhodný aj pre analógové aj digitálne linky,
Zobrazujem 81 - 100 zo 123 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7 Ďalšie »